Main Menu
februarie
Ianuarie
Iunie
Octombrie
previous arrow
next arrow

PRODUCTIA DE BETOANE

  Societatea noastră dispune de o centrală de betoane pentru producerea betonului marfă și a betonului rutier model Liebherr, tip BETOMAT II-345, amplasată în Popești-Leordeni, Șoseaua de Centură, nr. 111.

  Nomenclatorul claselor de beton marfă produse de centrala de betoane a societății Administrare Active Sector 3 SRL  cuprinde clase de beton de la C8/10 până la C100/115, iar nomenclatorul claselor de beton rutier cuprinde clase de la BcR 3,5 până la BcR 5,0.

  Centrala de betoane este dotată cu două malaxoare cu amestec forțat, unul care asigură o capacitate de producție de 100 mc/h pentru livrarea betonului marfă în șantiere și cel de-al doilea, care asigură o capacitate de producție de 55 mc/h pentru livrarea betonului necesar turnărilor de elemente prefabricate în hala proprie.

Centrala de betoane este dotată cu sistem centralizat de încălzire a apei si a agregatelor, ceea ce permite livrarea betoanelor inclusiv pe timp friguros.

Administrare Active Sector 3 SRL poate pune la dispozitie la cerere transportul produselor din beton si o autopompa PUTZMEISTER 36ml DAIMLER CRYSLER DA3.

Statia de betoane detine un  laborator de gradul II  utilat cu aparatura de ultima generatie necesara  probelor in vederea stabilirii rezistentei betonului produs.

Toate produsele din beton livrate sunt  certificate atat ISO cat si de organismele abilitate in domeniu.

PROIECTE DE REFERINTA

Cele mai importante obiective realizate cu betonul furnizat de noi  sunt :

  • Parcarea din Bulevardul Decebal
  • Parcul acvatic  Pantelimon
  • Scoli aflate pe raza sectorului 3
  • Hala industriala din strada Visagului
  • Pereti mulati