Main Menu
Aprilie
Iulie
mai
martie
POD TECLU
poze teclu ok
Stadion Steaua
Stadion Steaua2
Stadion Steaua7
1
2
4
3
5
7
previous arrow
next arrow

PREFABRICATE DIN BETON

 

Administrare Active Sector 3 SRL dispune de o baza de productie de aproximativ 10.000 mp, echipata cu instalatii de ultima generatie si  utilaje moderne pentru a raspunde cererilor mereu in crestere de pe piata.

 

Liniile de productie

  •   Linie pentru elemente prefabricate grele din beton si elemente precomprimate – are o capacitate de productie de aproximativ 200 m3/zi si este destinate productiei de elemente pentru constructii civile si industriale .Linia este dotata cu tipare metalice care pot fi optimizate pentru fiecare tip de element precomprimat
  •   Linie productie pentru elemente prefabricate cu forme speciale si gabarit redus – aceasta linie produce diferite tipuri de elemente prefabricate din beton fiind utilizate in constructia tunelurilor de metrou, elemente dedicate constructiilor de infrastructura si a constructiilor edilitare .
  •    Linie de  productie a panourilor prefabricate de mari dimensiuni.- aceasta linie este dotata cu utilaje AVERMANN si are o capacitate de productie de 130 mp panouri/zi.

 Linia de tip AVERMANN este folosita pentru productia de placi si pereti fiind dotata cu sisteme automate de ridicare si transport in exteriorul halei de productie( carucioare, poduri rulante).

  •     Masina de debitat cu plasma, comanda CNC – in cadrul atelierului de confectii metalice, dispunem de o masina de debitat cu plasma, cu comanda CNC, putand realiza comenzi diverse, atat din domeniul industrial, cat si architectural.

 In conformitate cu cerințele din documentele de referință, asiguram o gama de produse in continua crestere, adaptata nevoilor clientilor, o calitate superioara a produselor si serviciilor, precum si o acoperire nationala a proiectelor de constructi

 

ECHIPAMENTE PENTRU SKATE PARC-URI