Societatea Administrare Active Sector 3 S.R.L. este condusa de Adunarea Generala a Asociatilor, formata din Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti prin Consiliul Local al Sectorului 3 si Societatea SD3-Salubritate si Deszapezire S3 S.R.L.

Capitalul social este divizat in 98.020 parti sociale, fiecare in valoare nominala de 1.000 lei, subscris si varsat in numerar de asociati, dupa cum urmeaza: 98.010.000 lei corespunzator unui numar de 98.010 parti sociale Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti prin Consiliul Local al Sectorului 3 si 10.000 lei corespunzator a 10 parti sociale Societatea SD3-Salubritate si Deszapezire S3 S.R.L.

Participarea la profit si pierderi a Asociatilor este corespunzatoare cotei de participare la capitalul social, respectiv Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti prin Consiliul Local al Sectorului 3 cu cota de 99,9898% si Societatea SD3-Salubritate si Deszapezire S3 S.R.L. cu cota de 0,0102%.

Societatea este administrata de Consiliul de Administratie format din 7 membri, condus de un presedinte care coordoneaza activitatea de administrare a societatii.

 

 

FunctieNumeCurriculum Vitae
Presedinte C.A.Corbuleanu FlorentinCurriculum Vitae
Membru C.A.Dinu LiviuCurriculum Vitae
Membru C.A.Gheorghe Ana MariaCurriculum Vitae
Membru C.A.Recoseanu IleanaCurriculum Vitae
Membru C.A.Mateescu AncaCurriculum Vitae
Membru C.A.Mihalcescu CatalinaCurriculum Vitae
Membru C.A.Dohot Ion DumitruCurriculum Vitae